Bali baby

21 June 2013

4 reacties

Door: Kris Compiet

Salam!

We zijn er! We hebben er alweer 2 dagen op bali opzitten en we genieten met volle teugen. De reis hier naar toe ging voorspoedig, we moestem overstappen in kuala lumpur en jakarta. Het duurde wel lang (24 uur) en omdat de klok 6 uur vooruit ging sloegen we precies een nacht over. Maar ach, we hebben 8 maanden de tijd om uit te rusten.. en daar zijn we dan ook maar meteen mee begonnen…

We zitten nu in sanur, in een heerlijk hotelletje met zwembad. Gisteren hebben we de hele dag op het strand gelegen en zijn we flink verbrand. Vandaag hebben we lekker (in de schaduw) bij ons zwembadje gelegen en zijn we naar uluwatu gegaan. Een hele mooie tempel, zonsondergang en brutale apen. Toen zijn we met onze privechauffeur doorgereden naar jimbaran waar we een heerlijk visje op het strand hebben gegeten. Het was een erg idyllisch plekje, met allemaal stoeltjes en tafeltjes over het hele strand. Imiddels zitten we voor ons kamertje op de veranda te puffen met een bintang biertje. Het is hier lekker heet en benauwd en het koelt ‘s nachts nauwelijks af. Heeeeeerlijk!!!

Bali is fantastisch. De mensen zijn heel lief en het eten smaakt goed en is goedkoop (dat vinden we nu tenminste nog, over een paar maanden piepen we wel anders).Morgenvroeg vertrekken we naar Ubud, een stadje meer in het binnenland van bali tussen de rijstvelden. En dan…zien we wel weer verder!!

Dikke kussen
Sebas en Kris

 

4 Reacties op “Bali baby”

Reageer

Deze wordt niet weergegeven